Prima pagina > Tabere > Malta - tabara internationala de limba engleza
 
 
Malta - tabara internationala de limba engleza
 

Va propunem  sa descoperim impreuna o noua destinatie interactiva, tinutul cavalerilor ioaniti - Malta, intr-un decor fabulos. Tabara de engleza se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 7 - 19 ani.

Programul de 8 zile include :

  • transport avion Bucuresti - Malta - Bucuresti;
  • transfer aeroport - hotel – aeroport;
  • 7 nopti/8 zile cazare in hotel 3* - (camere duble/triple cu baie proprie, TV satelit) + demipensiune(mic dejun + cina) Malta;
  • cursuri limba engleza(20 lectii x 40 min/saptamana) + atestat recunoscut international;
  • 1 excursie de 1 zi.
  • taxa de sejur;
  • asistenta turistica.

PRET : 890 euro/ persoana


Pretul nu include:
  • asigurare medicala obligatorie (45 lei/pers). 
  • transfer hotel- Centrul de Studii – hotel (80 euro/pers);
  • taxe aeroport (95 euro/pers).

 

EXCURSII OPTIONALE:


1. TURUL INSULEI GOZO – 45 EURO ( Adulti: 60 EURO )  - ( ferryboat si pranz inclus )
“ESENTELE TARI SUNT IN STICLUTE MICI”;  Aceeasi parere o veti avea dupa ce vom vizita mica GOZO. 
a.    CALYPSO CAVE: pestera unde Ulise a fost tinut “captiv” in farmecele superbei nimfe Calypso.
b.    “CITADELA” cetate in stil arab unde s-au aparat arabi, normanzi, ioaniti, britanici, dar si inchizitia din Roma.
c.    “GOLFUL NIMFELOR” , Xlendi, sat pescaresc, strabatut de singurul izvor din Malta, gazda noastra pentru masa de pranz. Oprire SHOPPING la Fontana.
d.    Basilica facatoare de minuni “TA’ PINU”.
Un tur cu autocarul prin locurile in care s-a “ratacit” Ulise.


2. TURUL VALLETTA / MDINA / MOSTA – 35 EURO ( Adulti: 45 EURO )
Tur de forta in istoria insulei de la granita maritima dintre Occident si Orient dar si intre Europa si Africa. Istorie, politica, razboi, arta, stiinta, religie si contraste intre popoare si culturi. Trei orase, fiecare cu istoria lui.  Valletta, oras modern dar vechi de peste 400 ani, cu obiectivele: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri si Gradinile Barrakka.
Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste, poate, scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”.  Vom incheia ziua cu Mosta, unde vom fi incantati de cea mai masiva constructie bisericeasca din Malta: Domul Bisericii Sf. Maria.


3. FESTA – 20 EURO
Maltezii sunt un popor care imbina obiceiuri vechi pagane cu sarbatori religioase. Fiecare orasel sau sat, chiar daca are doar 1000 de locuitori, are macar o zi pe timp de vara in care sarbatoresc un sfant sau un eveniment. Noi vom merge sa petrecem cu ei la aceste sarbatori. Acolo veti vedea defilari cu fanfara, chioscuri cu bunatati, lumini, statui, procesiuni si focuri de artificii cum n-ati vazut vreodata.


4. TURUL MALTEI – CROAZIERA – 40 EURO ( Adulti: 55 EURO ) - lunch inclus
O excursie relaxanta, care va va dezvalui frumusetea falezelor, grotelor si porturilor malteze, la care nu veti avea nevoie de asistenta turistica. Turul Maltei va va oferi si un pranz la bordul navei, cand aceasta va fi ancorata in faimoasa Laguna Albastra din insula Comino. Aici veti avea ocazia sa inotati in cea mai cristalina apa a Mediteranei si sa va bucurati de soare pentru circa 2 ore.


5. VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE,SAT PESCARESC – 35 EUR (Adulti: 45 EUR) –  BILETELE LA OBIECTIVE INCLUSE IN PRET (plimbarea cu barca nu este inclusa in pret – 7 euro / 3,5 euro pt. copii)
Prima lectie de geologie, preistorie dar si istorie. Vittoriosa este orasul-cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale (Vizita la Palatul Inchizitiei).  Geologie; Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie; templele din Hagar Qim, unde primii oameni, ce au locuit in Malta acum 7000 de ani, au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Apoi vom trece prin Marsaxlokk, cel mai mare sat pescaresc, ce are legatura cu istoria Romaniei.


6. TURUL SICILIEI – 95 EURO (Adulti: 140 EURO) (catamaran inclus)
Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel ca in maxim 2 ore ajungem in POZZALLO, port din sudul Siciliei. Un autocar modern  ne va indrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita Perla Mediteranei: TAORMINA, cu frumoasele ei strazi,  gradini si vestigii grecesti si romane.  In functie de vreme, la intoarcere vom alege intre: cel mai mare vulcan al Europei – ETNA (daca vremea e buna) unde vom ajunge la altitudinea de 2000 m sau bijuteria baroca a secolului XVII, orasul NOTO.


7. EXTRAVAGANZA SHOW – 25 EURO  ( Adulti: 45 EURO)
Va invitam la un musical spectaculos si plin de actiune, pus in scena de catre actori maltezi. Show-ul intitulat „Malta Nights Extravaganza” are loc intr-un cadru deosebit, in arena mosiei Monte Cristo si povesteste despre evenimente cruciale din istoria Maltei. Spectacolul va va surprinde prin cavalcada costumelor medievale, coregrafia ampla, scenele cu cai si efectele pirotehnice. In acest timp veti fi serviti in stil medieval, cu trei feluri de mancare traditionala malteza, vin si apa . Transferul dus-intors, cina si biletul de spectacol sunt incluse in pret. Spectacolul este in limba engleza.

 


 
Cazare